Klassträff v 48

Klassträff
från och med idag har vi mentorstider 20 min på måndag 12.10 och tisdag 8.20.

Markus berättade att hans skor är försvunna sedan i fredags. Både han och andra har märkt att någon flyttar skor. Man kan hitta sina skor uppe vid slöjden och liknande. Det är oacceptabelt att man inte ska få ha sina skor ifred men svårare att göra något åt problemet. Vi börjar med att alla försöker hålla ögonen öppna. Håkan tar också upp frågan i kollegiet.

Vi pratade lite om matteundervisningen. Håkan har tagit del av några synpunkter och om det finns fler välgrundade synpunkter får ni gärna mejla dem. haeld_s@edu.sollentuna.se

Slutligen pratade vi om framtida klassresa. 7:2f har varit mycket framgångsrika i att sälja salami och ordna fika och på så vis redan dragit in cirka 15 000 kr. Alla verkar intresserade av att vi sk göra något liknande men vi hade svårt att komma loss från en föga konstruktiv diskussion där det bollas förslag av typen - vi åker till Brasilien. Vi kan väl försöka ha en målinriktad diskussion i på framtida möten. Försök att inte såga varandras förslag direkt så kanske vi kan enas om något bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0